Beeld © YouTube-kanaal MTV's Teen Mom

Kailyn uit Teen Mom haalt opnieuw uit naar exen over vaderschap

17 september 2022 14:11

Kailyn Lowry (30) haalt in haar podcast Coffee Convos weer flink uit naar de vaders van haar kinderen. Volgens Kailyn vinden haar zoons Lux en Isaac het absoluut niet fijn om tijd met hun vaders door te brengen, en blijven ze liever bij Kailyn. Het is de zoveelste sneer die de voormalig Teen Mom-ster naar haar ex-vriendjes uitdeelt.

"Isaac en Lux willen echt nooit naar hun vaders"

Kailyn heeft vier kinderen met drie verschillende mannen. Ze kreeg haar oudste zoon Isaac met Jo Rivera, zoon Lincoln met Javi Marroquin en haar twee jongste zoontjes Lux en Creed met Chris Lopez.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom reageert op zwangerschapsgeruchten: 'Is dit een ding?'

In de nieuwste aflevering van de podcast Coffee Convos, vraagt haar co-host Lindsie Chrisley of haar kinderen weleens hebben geweigerd om tijd met haar door te brengen. Volgens Kailyn is juist het omgekeerde het geval. "Isaac en Lux willen echt nooit naar hun vaders. De enige reden dat het nu wat beter gaat met Isaac is dat zijn oma nu ook in de buurt woont en dat de familie van Vee (de vrouw van Jo Rivera) wat vaker langskomt en alleen dan wil hij naar zijn vader gaan. Maar anders eigenlijk niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom onder vuur: 'Slechte opvoeding'

"Eigenlijk zijn Isaac en Lux liever bij mij dan bij hun vaders", zo concludeert ze. Het is niet de eerste keer dat Kailyn de parenting-skills van Jo bekritiseert. Als een fan haar een tijdje terug vraagt waarom het co-ouderschap met Javi beter gaat dan met Jo, deelt ze een flinke sneer uit. "Wij besteden tenminste even veel tijd aan Lincoln, Javi is een zeer betrokken vader."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom over mishandeling: ‘Echt ziekmakend’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!