Beeld © Instagram @martijnbdeb

Herenigd: Martijn en Fenna genieten met volle teugen van elkaar

17 september 2022 16:31

Hoewel Martijn en Fenna uit 'B&B Vol Liefde' stapelgek op elkaar zijn, wonen ze niet samen. Fenna woont momenteel in Lissabon, terwijl Martijn in Santiago do Cacém samen met zijn ouders een B&B runt. De weinige tijd die ze met elkaar kunnen doorbrengen, genieten ze dan ook optimaal van elkaar, zo blijkt uit verschillende Instagram Stories.

Als Fenna in Santiago do Cacém aankomt staat Martijn haar samen met zijn hond enthousiast op te wachten. 'Daar is ze weer', schrijft Martijn. De verliefde emoji’s die hij bij de foto plaatst zeggen genoeg: hij is dolblij dat hij zijn vriendin weer kan zien. En zijn hond is minstens net zo enthousiast, want Fenna wordt meteen besprongen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn uit B&B Vol Liefde gaat schoonouders eindelijk ontmoeten

Niet veel later zitten de twee heerlijk aan een glaasje rose. 'Lekker weer!', zo schrijft Martijn bij het kiekje. Fenna kan het ook niet laten om Martijn even te filmen in zijn natuurlijke habitat, namelijk de tuin. 'Mocht je een keer Tijn in zijn tuin zien, vergeet dan niet om hier naar te vragen', zo schrijft ze bij de video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn ging na opnames B&B Vol Liefde door zware periode

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!