Art Rooijakkers Beeld © ANP

Art Rooijakkers stopt wegens 'gebrek aan talent' met zijn gitaarlessen

18 september 2022 16:49

Art Rooijakkers (46) moet met pijn in zijn hart afscheid nemen van zijn nieuwe hobby: gitaar spelen. Hoewel hij begin dit jaar besluit er helemaal voor te gaan, moet hij vanwege zijn 'gebrek aan talent' toch weer stoppen. Gitaar spelen komt op het lijstje van ''vaardigheden-die-ik-nooit-onder-de-knie-zal-krijgen', schrijft hij.

"Ik heb het uitgemaakt"

'Ik heb het uitgemaakt', begint Rooijakkers zijn bericht. 'Na eerdere gestrande pogingen dacht ik begin dit jaar mijn gitaarlessen weer op te kunnen pakken. Dapper ging ik aan de slag met mijn beroerde uitvoering van 'Dancing in the Dark', enthousiast aangemoedigd door leraar Joep. Cum laude afgestudeerd aan het conservatorium en beschikkend over een absoluut gehoor.' Zijn docent deed er alles aan om hem te helpen. 'Joeps eindeloze geduld en positiviteit waren een houvast in de stille maanden waarin ik niet mocht praten.' Maar nu Art's agenda 'weer voller raakt' en hij weer kan sporten 'is het tijd' om zijn lijf weer 'enigszins in vorm te krijgen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers mag na 100 dagen stil zijn weer praten: 'Stem doet het weer'

Daarom stuurde hij zijn docent een berichtje om hem te vertellen dat hij wilde stoppen. Volgens Art antwoordde zijn docent 'vrijwel meteen' dat hij het in het geval van Art 'helemaal' begrijpt. De presentator deelt een video waarop hij gitaar speelt en een foto van Bruce Springsteen. 'Filmpje 1: de werkelijkheid. Foto 2: de droom', besluit hij zijn bericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers onder het mes vanwege poliep op stembanden

De presentator kon door een behandeling aan een poliep op zijn stembanden zo'n honderd dagen niet praten. Hij onderging verschillende operaties. Art maakte begin deze maand bekend dat hij zijn stem terug heeft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!