Sylvie Meis en Niclas Castello Beeld © ANP

Sylvie Meis viert tweejarig huwelijk: 'Ik hou van jou'

19 september 2022 12:53

Sylvie Meis (44) staat op Instagram stil bij haar huwelijksdag. Twee jaar geleden stapte zij met haar man Niclas Castello (44) in het huwelijksbootje.

"Jij en ik"

'Jij en ik', schrijft ze, gevolgd door een hartje. 'Fijne huwelijksdag, mijn lieve echtgenoot. Ik hou van je.' Bij de Instagram-post deelt de presentatrice ook nog prachtige huwelijksfoto's. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis en man leven apart van elkaar: 'Modern marriage'

De twee stapten twee jaar geleden in het huwelijksbootje, waar de presentatrice werd weggegeven door haar broer Daniël en zijn man. Ook voor Damián, de zoon die Sylvie heeft met Rafael van der Vaart, was er een rol in de trouwceremonie. De plechtigheid vond plaats in een luxe hotel in Florence. In de loop van de dag moest de politie er wel even aan te pas komen. Er waren te veel paparazzi rondom de bosjes bij het gebouw. Agenten kwamen poolshoogte nemen, maar grepen niet in.

Bij het huwelijk waren de ouders van Sylvie overigens niet aanwezig vanwege de coronamaatregelen. Voor hen was een speciale stream beschikbaar, zodat ze konden horen en zien hoe hun Sylvie 'ja’ zei.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis eerlijk over halfjaarlijkse cosmetische ingrepen

Onlangs genoot Sylvie nog met haar man van een peperdure jetsetvakantie. In de video hieronder zie je daar alles over. 

Sylvie Meis geniet van peperdure jetsetvakantie met liefje

01:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!