Thomas Berge Beeld © ANP

Thomas Berge gaat aanstaande baby niet op social media delen

19 september 2022 19:49

Thomas Berge (32) en zijn vriendin Elianne (24) mogen dan zelf wel heel actief zijn op sociale media, ze zijn niet van plan om hun aanstaande zoontje met de hele wereld te delen. In een interview met het 'AD' vertelt Thomas ze hier samen strenge afspraken over hebben gemaakt.

"Sinds een jaar houd ik ook mijn zoon Jack uit de pers"

Elianne en Thomas zijn al zo’n anderhalf jaar samen en in verwachting van hun eerste kindje samen. De twee delen volop dingen over de zwangerschap op hun Instagrampagina’s, waaronder een heuse gender reveal. "Dat we dit delen is pure trots", zo legt Thomas uit. "We zijn nu al dankbaar." Ook Elianne kan haar geluk niet op. Zij wil al van jongs af aan moeder worden. "Voor mij is dit een droom die uitkomt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Berge over relatie met zijn ex-vriendin

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Baby Thomas Berge 'nu al geliefd en verwend'

De twee hebben samen bijna honderdduizend volgers op Instagram, maar kiezen er wel bewust voor wat ze wel en niet delen. "We laten nooit ons huis zien, wat er in de kast ligt of wat ik voor de baby heb gekocht", zo vertelt Elianne. "Maar als we uit eten gaan, kan ik dat best delen. Ik krijg vaak hele mooie reacties." Dat ze hun aanstaande kindje niet gaan laten zien heeft zo zijn redenen. "Daar hebben we afspraken over gemaakt. Sinds een jaar houd ik ook mijn zoon Jack uit de pers. Hij moet kunnen groeien en leren."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!