Wesley Sneijder en moeder Sylvia Beeld © ANP

Moeder Wesley Sneijder krijgt laatste chemo: 'Ben trots op je'

20 september 2022 12:25

Het is flink schrikken voor de familie Sneijders wanneer ze er in mei achter komen dat Sylvia Sneijder, de moeder van oud-profvoetballer Wesley (38), een tumor heeft. Vandaag laat haar andere zoon Rodney (31) op Instagram weten dat haar laatste chemo plaatsvindt. 'Ik ben enorm trots op je', schrijft hij onder een foto van zijn moeder die in een ziekenhuisbed ligt.

"Nu de tijd en ruimte nemen om te bouwen aan je herstel"

Sylvia komt er in Turkije achter dat ze een longtumor heeft en wordt daarna meteen opgenomen in het ziekenhuis. Rodney laat daarop aan RTL Boulevard laten weten dat zij als familie 'door een hel' heen gaan. Toch spreekt hij ook zijn vertrouwen uit in zijn moeder: "M'n moeder is een sterke vrouw en gaat knokken om erbovenop te komen." Vandaag schrijft Rodney op zijn Instagram dat Sylvia haar laatste chemokuur ingaat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Wesley Sneijder opgenomen in ziekenhuis met tumor

Rodney plaatst een foto van zijn moeder en schrijft dat hij trots is en bewondert hoe sterk ze is. 'Ik hou van jou', zo sluit hij zijn bericht af. Ook Sylvia's schoonzus Claudia staat stil bij deze mijlpaal en schrijft: 'Nu de tijd en ruimte nemen om te bouwen aan je herstel!' 

Het ging al een tijdje niet goed met de gezondheid van Sylvia. Ze gaf aan last te hebben van benauwdheid en ademhalingsproblemen. De doktoren dachten eerst dat het ging om bronchitis. In Turkije bleek het echter foute boel te zijn.

Sylvia Sneijder in de Instagram Stories van zoon Rodney Sneijder
Sylvia Sneijder in de Instagram Stories van Claudia Sneijder
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Wesley Sneijder heeft eerste chemokuur gehad

Intussen doet Wesley er van alles aan om het hart van zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau terug te winnen:

Wesley Sneijder: 'Samenzijn met Yolanthe smaakt naar meer'

00:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!