Beeld © Getty Images

Model beschuldigt Maroon 5-frontman Adam Levine van affaire

20 september 2022 18:13

Adam Levine (43), bekend als zanger van Maroon 5, heeft zich niet zo netjes gedragen tegenover zijn vrouw Behati Prinsloo (34). De zanger laat weten een grens te zijn overgegaan in gesprekken die hij met andere vrouwen heeft gehad. Daar was eerst wel een beschuldiging van een Instagram-model, met wie hij een affaire zou hebben gehad, voor nodig.

"Ik zal deze fout nooit meer maken en ik neem volledige verantwoordelijkheid hiervoor"

Model Sumner Stroh beweert in een video dat ze een jaar lang een affaire had met Adam. Ze zou ten tijde van de affaire 'jong, naïef en makkelijk te manipuleren' zijn geweest. Ze deelt ook screenshots die afkomstig lijken te zijn van het geverifieerde Instagram-account van Adam, waarin hij met haar flirt. Hoewel de affaire inmiddels voorbij is, durfde Adam recentelijk een zeer gewaagde vraag aan haar te stellen. 'Zou ik mijn derde kind naar je mogen vernoemen?' zo valt te lezen in één van de screenshots. Hij doelt hiermee op het kind dat hij momenteel met Behati verwacht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adam Levine en Behati Prinsloo krijgen derde kind samen

Hoewel er over de geloofwaardigheid van het verhaal wordt getwijfeld, laat Adam vandaag in een verklaring aan TMZ weten dat hij inderdaad een grens is over gegaan, maar dat het verhaal van Sumner niet helemaal klopt. "Mijn slechte beoordelingsvermogen heeft ervoor gezorgd dat ik met iemand anders dan mijn vrouw heb gepraat op een flirterige manier. Ik heb géén affaire gehad, maar heb zeker wel een grens overschreden tijdens een ongelukkige periode in mijn leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adam Levine tikt 52 miljoen dollar af voor oude huis Rob Lowe

De zanger noemt zijn acties 'ongepast'. "Ik ben aan mezelf gaan werken. Mijn vrouw en mijn familie is alles waar ik om geef in deze wereld. Zo naïef en dom genoeg zijn om het enige te riskeren dat echt belangrijk voor me is, was de grootste fout die ik ooit heb kunnen maken. Ik zal deze fout nooit meer maken en ik neem volledige verantwoordelijkheid hiervoor. We zullen er samen doorheen komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kritiek op gedrag Adam Levine nadat fan hem knuffelt op podium

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!