Samantha Steenwijk Beeld © ANP

Samantha Steenwijk open over oude relatiecrisis: 'Erg pijnlijk'

21 september 2022 15:32

Samantha Steenwijk (36) en haar vrouw Daisy hebben enkele jaren geleden inderdaad een relatiecrisis doorgemaakt. Dat bevestigt de zangeres woensdag nadat roddelvlogger Yvonne Coldewijer (35) berichten verspreidde dat Daisy een affaire zou hebben gehad. Ze vindt het vervelend dat details uit haar privéleven naar buiten zijn gekomen.

"Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups and downs gehad"

"Gister is er een privésituatie uit ons verleden openbaar gemaakt, waar wij eenmalig iets over kwijt willen", laat Samantha weten op social media. "Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups and downs gehad. Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld, dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Samantha Steenwijk viert negen jaar liefde: 'Wat een mooie dag'

Voor Samantha is het inmiddels 'lang geleden'. "Voor ons is dit een gesloten boek", zo gaat ze verder. "Als iets waar is, is iets waar, al klopte de details van de naar buiten gekomen informatie niet helemaal. Wij hadden dit liever privé gehouden. Het oprakelen hiervan heeft ook totaal geen meerwaarde." De zangeres noemt het incident 'het diepste dal waar wij in hebben gezeten'. "Maar wij zijn altijd in onze liefde blijven geloven en zijn hier dan ook veel sterker uit gekomen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Samantha Steenwijk en prinses Margarita rijden samen paard

Volgens Samantha is haar privacy geschonden 'zonder dat er enig maatschappelijk belang bij gediend is'. "Dat er mensen zijn die genieten van andermans leed en dat dit de manier is waarop we in onze samenleving met elkaar omgaan, vinden we nog het meest pijnlijk", zo sluit ze af. "Wij zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar en zijn van plan dat ook te blijven. En door..."

Ze ontvangt veel steun onder haar bericht op social media. 'Jullie zijn een heerlijk stel. En misschien nog wel het allerbelangrijkste is dat als jullie zelf weten hoe het zit', pent Rachel Hazes. 'Jij en Daisy zijn de leukste', plaatst Romy Monteiro. Jim Bakkum reageert met hartjes en Heleen van Royen steunt het koppel ook door dik en dun: 'Lieve Samantha en Daisy, jullie zijn een heerlijk stel. Dol op jullie, maar dat weet je. Blijf elkaar omarmen en beschermen. Blijf mensen blij maken met jouw zangtalent. De rest is ruis.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!