Deepti Beeld © Netflix

Relatie Deepti en Kyle van Love Is Blind alweer voorbij

22 september 2022 15:24

De relatie tussen Deepti (31) en Kyle (30), bekend van 'Love Is Blind' seizoen twee, is vlak nadat het duo het een kans gaf alweer voorbij. Via een video op haar afgeschermde Instagram-account maakt Deepti de breuk bekend.

"Bedankt allemaal voor jullie voortdurende liefde en steun"

Volgens de realityster bewandelen Kyle en zij nu 'verschillende paden'. Wat precies de reden van de breuk is, wil ze niet zeggen. In de video stopt Deepti niet eerder vertoonde (romantische) beelden van zichzelf en haar inmiddels ex-vriend op het nummer 'Better Days' van Dermot Kennedy. 'Bedankt allemaal voor jullie voortdurende liefde en steun', schrijft ze erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Plottwist: deze Love Is Blind-sterren zijn aan het daten

Al tijdens de opnames van Love Is Blind kunnen Kyle en Deepti het goed met elkaar vinden, maar in de speciale reünie-aflevering blijkt dat de vonk inmiddels écht is overgeslagen. Toch is het volgens Kyle een beetje 'een rare situatie'. "We willen gaan daten, maar ik weet het niet", zegt hij nog in de eerste aflevering. "Onze jongere versies hadden waarschijnlijk al seks gehad, maar ik ben bang dat als we zo ver gaan dat ik mijn beste vriendin kwijtraak."

Deepti, die tijdens het tweede seizoen wordt afgewezen door haar partner Shake, vertelt in de aflevering dat ze Kyle wil bespringen. "Het is zo moeilijk om me te beheersen", geeft ze toe. "Ik moet giechelen door Kyle en ik word tegelijkertijd opgewonden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sal uit Love Is Blind na Mallory weer gelukkig in de liefde: 'Heb al een ring'

Deepti vervolgt in de reünie-aflevering: "Uiteindelijk wil ik dat hij mijn man wordt. Hij is het eerste waar ik aan denk als ik wakker word en de laatste persoon met wie ik praat voordat ik ga slapen." Haar man zal Kyle waarschijnlijk niet meer worden. Of de twee na de breuk vrienden blijven is niet bekend.

Love Is Blind: After the Altar is nu te zien bij Netflix. Het derde seizoen van Love Is Blind start 19 oktober op Netflix. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!