Annemarie Keizer en Joa Beeld © Instagram @mrskeizer

Emmer Annemarie Keizer liep over door komst baby: 'Standje overleven'

22 september 2022 15:50

In december 2021 wordt Annemarie Keizer (37) voor de tweede keer mama. Ditmaal van een 'ongelofelijk lief, klein jongetje'. Toch is die beruchte roze wolk de afgelopen maanden ver te zoeken omdat baby Joa elke nacht huilt. 'Waarom ik dacht dat alles met een tweede baby precies zo zou zijn als met Kiki is mij een raadsel', schrijft Annemarie nu op Instagram.

"Dit zorgde ervoor dat mijn emmer volliep, misschien wel omviel, en ik in standje overleven ging"

De vrouw van Simon Keizer schrijft dat ze tijdens haar zwangerschap dacht dat het met een tweede baby precies zo zou worden als na de geboorte van haar oudste, dochter Kiki. Maar haar twee kinderen hadden niet verschillender kunnen zijn, deelt ze in de post. 'Waar Kiki een ongeduldig meisje was, bleek Joa heel relaxt. Waar Kiki graag aan de borst ging, weigerde Joa deze. Waar Kiki een allemansvriendinnetje was, blijkt Joa heel éénkennig te zijn.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annemarie Keizer trakteert volgers op kiekje in bikini

Ook slaapt de kleine Joa enorm slecht en huilt de hele nacht, iets waar Annemarie eerder op Instagram al open over was. In dit nieuwe bericht geeft ze echter toe niet álles gedeeld te hebben en schrijft dat ze ten einde raad is geweest de afgelopen maanden: 'De combinatie van opnieuw moeder worden, veel hormonen, maandenlang weinig tot GEEN slaap door ons (huil)baby’tje die pijn had maar we wisten niet waarvan, een lief klein meisje aandacht geven en verzorgen, plus overdag het gezin draaiende houden. (...) Dit zorgde ervoor dat mijn emmer volliep, misschien wel omviel, en ik in standje overleven ging.'

Inmiddels gaat het een stuk beter en heeft de Volendamse geleerd wat écht belangrijk is: liefde. Het heeft haar dan ook ontroerd hoeveel 'lieve, bezorgde en behulpzame berichten' ze de afgelopen maanden heeft ontvangen na het delen van haar verhaal. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze ook nu weer openhartig is. 'Voor iedereen die even in een dal zit, en als reminder naar mezelf: Focus je op het meest belangrijke, en voel hoeveel ballast je daardoor kwijtraakt', aldus Annemarie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annemarie Keizer geeft update over huilbaby Joa

Annemarie en haar man Simon hebben de afgelopen weken nog wel meer aan hun hoofd dan baby Joa. Na zeventien jaar gaat het duo Nick & Simon uit elkaar en volgens onze Aran Bade heeft dat ermee te maken dat de heren niet meer samen door één deur kunnen. Meer in onderstaande video:

Vriendschap Nick & Simon over volgens Aran: 'Niet door een deur'

03:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!