Linda Hakeboom over periode na kanker: 'Moet opnieuw leren leven'

02:54

Linda Hakeboom in 'eenzame periode' na leven met kanker

22 september 2022 19:04

Linda Hakeboom (36) is in april dit jaar kankervrij verklaard nadat er in 2020 bij de documentairemaakster borstkanker wordt geconstateerd. Hoewel het beter gaat met haar gezondheid, legt ze uit dat het leven na kanker toch best ingewikkeld is.

"De hele wereld gaat weer door, maar over jou is net een stroomtrein heengereden"

Linda is op haar Instagram openhartig over haar leven na kanker. Ze vertelt dat ze haar volgers heeft beloofd om hen op de hoogte te houden van haar herstel, en dat doet ze dan ook. Zo legt Linda uit dat het moment dat ze weer mee ging doen met de maatschappij, omschreven kan worden als 'de meest eenzame periode'.

'De hele wereld gaat weer door, maar over jou is net een stroomtrein heengereden.' Linda schrijft dat 'alles nu anders' lijkt in haar wereld en dat ze het soms lastig vindt om haar plekje in de maatschappij weer terug te vinden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom opgelucht na goed nieuws: 'Geen kanker meer te zien'

Hoewel ze overkomt als een heel vrolijk mens, zit er onder dat 'laagje' volgens haar een 'behoorlijke schaafwond die maar heel langzaam heelt'. Toch wil ze iedereen op het hart drukken dat het goed met haar gaat. 'Maar het is een ingewikkeld pad, daar kan ik eerlijk over zijn'.

Tot haar grote schrik voelt ze echter een paar dagen geleden ook nog eens een knobbel. Volgens haar artsen is er 'waarschijnlijk niets aan de hand'. Toch gaat Linda morgen langs het ziekenhuis voor een echo. In de video hieronder vertelt ze meer over de update rondom haar herstel. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom deelt foto van jaar terug: 'Komt nu echt binnen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!