Ellen DeGeneres Beeld © ANP

Greyson Chance vond Ellen DeGeneres 'dominant en egocentrisch'

23 september 2022 08:38

Greyson Chance, die op 12-jarige leeftijd een platencontract tekende bij het nieuwe label van Ellen DeGeneres, heeft zich negatief uitgelaten over hun samenwerking. De 25-jarige singer-songwriter zegt in een interview met 'Rolling Stone' dat de talkshowhost manipulatief en egocentrisch was.

"Mijn hele week, mijn hele maand, mijn hele jaar kon veranderen door één sms van haar"

Greyson scoorde in 2010 een hit op YouTube met een cover van Lady Gaga's 'Paparazzi'. De video ging viral en vervolgens werd hij uitgenodigd om langs te komen in de talkshow van Ellen DeGeneres. Volgens Greyson zei Ellen dat ze hem zou 'beschermen' in deze beginfase van zijn carrière en dat ze er voor hem zou zijn. Ook mocht hij meerdere keren in de show optreden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres niet welkom op uitvaart ex-vriendin Anne Heche

Toen hij in oktober 2010 een ep uitbracht onder Ellens label eleveneleven, zou ze 'dominant en veel te controlerend' zijn geweest. "Mijn hele week, mijn hele maand, mijn hele jaar kon veranderen door één sms van haar", zegt hij tegen Rolling Stone. "Dat was verschrikkelijk." In het interview stelt hij ook dat Ellen tijdens de show koeltjes tegen hem deed als de camera's niet draaiden. Ook zou ze hem hebben laten vallen toen zijn muziekcarrière twee jaar later inzakte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe ging Ellen DeGeneres van geliefde talkshowhost naar pestkop?

Bronnen dicht bij Ellen zeggen tegen Daily Mail dat ze zich niet herkennen in de ervaringen van Greyson. De talkshowhost zou juist alles hebben gedaan om de carrière van de zanger van de grond te krijgen. Hij zou zich destijds ook nooit hebben uitgesproken tegen Ellen en haar team over eventuele problemen en hij bleef bovendien gewoon optreden in de show, stellen ze.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!