Khloé Kardashian en Tristan Thompson Beeld © Getty Images

Khloé Kardashian gaat in op vreemdgaan Tristan én deelt beelden baby

23 september 2022 14:40

Het is geen dag rustig in het leven van de Kardashians. In de seizoenspremière van het tweede seizoen van hun realityserie neemt Khloé (38) de kijker mee in haar babyverhaal. En dat gaat niet over rozen.

"Waarom zou ik een baby willen met iemand die al een baby krijgt met een ander?"

De tweede baby van Khloé en Tristan zorgt voor de tweede keer voor een hele hoop heisa. Bij de geboorte van True, het eerste kindje van de twee, kwam uren voordat Khloé ging bevallen naar buiten dat Tristan vreemd was gegaan. Ook nu is er weer drama rondom de zwangerschap. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kardashians duiken op in House of the Dragon-parodie

Tristan overtuigt Khloé een paar dagen voor Thanksgiving vorig jaar om een tweede zwangerschap aan te gaan. Deze keer via een draagmoeder. En daar begint het te schuren. Tristan weet in juli 2021 namelijk al dat hij een andere vrouw zwanger heeft gemaakt. Maar Khloé inlichten doet hij niet, zo onthult de realityster in The Kardashians

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kanye West zegt publiekelijk sorry tegen Kim Kardashian

Kort nadat ook de draagmoeder zwanger is, komt Khloé er via rechtbankpapieren achter dat Tristan weer vader wordt. In de serie vertelt ze dat, als ze dit had geweten, niet door was gegaan met de zwangerschap. "Waarom zou ik een baby willen met iemand die al een baby krijgt met een ander?" stelt ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian praat voor het eerst over pasgeboren zoontje

True is inmiddels vier jaar oud, maar over haar babybroertje is nog weinig duidelijk. In de seizoenspremière nodigt Khloé de camera's wel uit om erbij te zijn tijdens de geboorte. Fans vangen dus gelijk een glimp op van het mannetje. Hoe dit verhaal verder zich ontwikkelt, is te volgen in het tweede seizoen van The Kardashians, dat vanaf nu te streamen is op Disney+. 

'Doos tissues nodig voor het nieuwe seizoen van The Kardashians'

05:14

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!