Linda Hakeboom Beeld © ANP

Linda Hakeboom kan opgelucht ademhalen: 'Maar ik blijf onzeker'

23 september 2022 15:02

Linda Hakeboom (36) kan opgelucht ademhalen. Het knobbeltje dat ze eerder constateert, blijkt volgens haar artsen littekenweefsel met vocht daaromheen te zijn.

"Weet je het echt zeker? Heb je echt goed genoeg gekeken?"

Linda is in april dit jaar kankervrij verklaard nadat er in 2020 bij de documentairemaakster borstkanker is geconstateerd. Gisteren vertelt ze dat ze toch een knobbeltje voelt. Volgens haar artsen is er 'waarschijnlijk niets aan de hand'. Toch gaat Linda langs het ziekenhuis voor een echo. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom in 'eenzame periode' na leven met kanker

Na die afspraak vertelt ze op Instagram dat alles goed gaat. 'Gelukkig was het waarschijnlijk littekenweefsel en vocht daaromheen.' Het raakt Linda dat ze nog steeds zo onzeker is over haar gezondheid. "Ik zeg dan tegen mezelf: 'Het is niks, het is niks.' Maar dat is meer om mezelf gerust te stellen dan dat ik het op dat moment ook echt geloof. De optie is er gewoon en dat is spannend", legt ze in een video op haar Instagram Stories uit.

"Voor nu is het in ieder geval oké, maar ik blijf onzeker. En dat is zo lastig, want ik heb soms nog steeds het gevoel: weet je het echt zeker? Heb je echt goed genoeg gekeken? Het kan altijd terugslaan en dat is gewoon heel vervelend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom geeft gezondheidsupdate: 'Kan weer meer prikkels aan'

Bij het verlaten van het ziekenhuis ziet Linda ook anderen in de wachtkamer. 'Rolf en ik zagen vandaag weer allemaal mensen in het ziekenhuis lopen die misschien wel minder goed nieuws hebben gekregen en daar waren we allebei weer even heel erg stil van. Rotziekte', schrijft ze. 

Linda Hakeboom over periode na kanker: 'Moet opnieuw leren leven'

02:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!