George Ward - Cherry Valentine Beeld © Instagram @thecherryvalentine

Cherry Valentine uit RuPaul's Drag Race UK overleden

23 september 2022 17:04

Verdrietig nieuws uit de UK. George Ward, beter bekend onder zijn drag-naam Cherry Valentine, is op 28-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie.

"Dit zal voor de meeste mensen een grote schok zijn"

'Het is met het hartverscheurendste en diepste verdriet om u te melden dat onze George - Cherry Valentine - op tragische wijze is overleden', valt te lezen in een statement. 'Dit zal voor de meeste mensen een grote schok zijn en we begrijpen dat er geen gemakkelijke manier is om dit aan te kondigen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederlandse Janey Jacké doet mee aan internationale Drag Race-variant

'Als zijn familie zijn we nog steeds zijn dood aan het verwerken en ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn. We begrijpen hoeveel er van hem gehouden wordt en hoeveel levens hij heeft geïnspireerd en aangeraakt. Het enige wat we vragen is om je geduld en je gebeden in deze tijd.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Winnares Drag Race Holland 2 bekend: 'Dit is niet te geloven'

Hoe George om het leven is gekomen, is niet bekendgemaakt. George was in het tweede seizoen van de Britse versie van RuPaul's Drag Race te zien.

RuPaul reageert zelf op Twitter en hij noemt George 'een heldere ster en een lief mens'. "Hij zal voor altijd in onze harten blijven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!