Richard Groenendijk Beeld © ANP

Richard Groenendijk viert 50ste verjaardag: 'Fantastisch leven'

24 september 2022 12:12

Richard Groenendijk kijkt zaterdag op zijn vijftigste verjaardag terug op een 'fantastisch leven'. In een bericht op Instagram schrijft de cabaretier dat hij het op de dag zelf weliswaar kalm aan doet, maar zich gezegend voelt door alle hoogtepunten uit zijn leven.

"Wat wil een mens nog meer?"

'Natuurlijk wel eens een paar stevige dieptepunten, maar die kunnen niet in de schaduw staan van de hoogtepunten. Ik ben gezegend met de allerliefste man, de liefste ouders, geweldige vrienden, trouwe fans en heb van m'n hobby mijn werk kunnen maken. Wat wil een mens nog meer? Het is een fantastisch leven!' schrijft hij bij een foto waarop hij twee gouden ballonnen in de vorm van een vijf en een nul in zijn handen houdt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Optreden kost bijna 50-jarige Richard Groenendijk meer moeite

Een groot feest wordt er zaterdag overigens niet gevierd, schrijft hij, maar zondag zal dat anders zijn. 'Vandaag hou ik 't rustig. Lekker terug naar m'n geboortegrond voor koffie met taart bij pa en ma. Maar morgen geef ik voor het eerst van m'n leven een feest op een voor mij bijzondere plek en daar heb ik heel veel zin in! Iedereen dank voor alle lieve felicitaties en ik ga met veel zin en goede moed een nieuw decennium in.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!