Simone B&B Vol Liefde Beeld © Videoland

Simone van B&B Vol Liefde toont kapsel zonder kuif: 'Schrik niet'

24 september 2022 13:16

Haar hoge blonde haar is het handelsmerk van Simone, bekend van 'B&B Vol liefde'. Op veler verzoek van haar fans deelt ze op social media hoe haar coupe tot stand komt en laat Simone meteen ziet hoe ze eruitziet zonder haar signature kapsel.

"Schrik niet, ik ben het"

In het korte filmpje deelt Simone alle tips om haar stoere kapsel voor elkaar te krijgen. Van het wassen en föhnen tot de verschillende producten die ze gebruikt om haar lokken stugger te maken om de volume te behouden: de realityster laat geen stap buiten beeld. "Schrik niet, ik ben het", grapt ze nog als ze zichzelf met nat haar laat zien. 

Voor en na:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simone onthult wat er écht is gebeurd tussen haar en Richard

Tijdens de opnames van B&B Vol liefde steekt B&B-eigenaar Richard niet onder stoelen of banken dat hij geen fan is van het korte kapsel van Simone. Zij laat zich op haar beurt niet kennen en weigert iets aan haar uiterlijk te veranderen. Uiteindelijk kan Richard zijn gevoelens voor Simone niet ontkennen: ondanks dat hij normaal gesproken niet op haar zou vallen, lijkt hij toch verliefd.

Maar dan slaat het noodlot toe en moet Simone wegens sterfte in de familie direct naar huis. Daarmee zit niet alleen hun avontuur erop, maar gaat ook hun prille liefde als een nachtkaars uit. Hoe dat komt, vertelt Richard in de video hieronder. 

Richard uit B&B Vol Liefde maakt het uit met Simone: 'Voelde het niet'

02:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!