Linda de Mol en Marc-Marie Huijbregts Beeld © ANP

Marc-Marie Huijbregts incasseert sneer Linda de Mol: 'Heb ik niet verdiend'

25 september 2022 13:38

Marc-Marie Huijbregts (57) is verbaasd dat Linda de Mol (58) hem noemt in de paginalange editorial van haar tijdschrift 'LINDA.' deze maand. Dat vertelt de cabaretier in zijn podcast 'Marc-Marie & Aaf Vinden Iets'.

"Er gaat nog iemand overheen zou je denken, die nog even kijkt van: goh, zou je die wel noemen? Waarom zou je dat doen?"

Nadat ze in januari haar werkzaamheden bij het magazine neerlegt, blijft het stil rondom Linda de Mol. Tot deze week. In maar liefst zes pagina’s in het blad doet de presentatrice haar volledige verhaal en schrijft openhartig over haar eigen toekomst in de media en de verslaving van haar inmiddels ex, Jeroen Rietbergen. In het stuk valt Linda ook de media aan, waaronder de komiek. "Het is héél lang, ze is er echt voor gaan zitten", begint Marc-Marie - die Linda 'altijd een beetje zielig vindt omdat het haar ook allemaal maar overkomen is' - over het onderwerp in zijn wekelijkse podcast met Aaf Brandt Corstius.

Hij vervolgt: "Maar blijkbaar valt ze mij daar ook in aan omdat ik iets heb gezegd bij BEAU tegen een meisje, dat ze aangifte moest doen (…) Wat ze vertelde was heel erg, dus ik dacht: goh, ga aangifte doen. Dat is de enige manier eigenlijk en ik weet ook niet wat je anders moet zeggen. Ik kan moeilijk zeggen: ga zeker niet naar de politie, dat ga je niet zeggen! Dat had ik gezegd, maar voor de rest ben ik altijd degene die Linda heel erg verdedigt - ook in de tijd dat ze heel erg aangevallen werd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc-Marie Huijbregts: 'Gert Verhulst kan kritiek na n-woord wel aan'

Zijn opmerking schiet bij Linda duidelijk in het verkeerde keelgat. "Dus ik was wel verrast moet ik eerlijk zeggen, dat zij ineens zo mij het onderste uit de kan gaf. Ik vond niet heel erg dat ik dat verdiend had (…) En er gaat nog iemand overheen zou je denken, die nog even kijkt van: goh, zou je die wel noemen? Waarom zou je dat doen? Maar goed, ik vind alles goed dat ze doet want ik vind het gewoon hartstikke zielig", aldus Marc-Marie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol heeft 'veel gelachen' bij eerste klus na schandaal

Linda besluit in januari al haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen, nadat naar buiten komt dat haar partner Jeroen Rietbergen beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The voice of Holland. Ze verbreekt haar relatie met Jeroen. Begin september keert Linda terug op televisie met haar programma Miljoenenjacht en krijgt een staande ovatie.

Rob: 'Linda de Mol blijft in zelfmedelijden hangen'

06:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol heeft te doen met Johnny: 'Hij wordt letterlijk gegijzeld'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!