Chahid Charrak Beeld © Instagram @dutchperformante

Influencer raakt Lamborghini kwijt na te hard rijden: 'Eigen schuld'

25 september 2022 15:29

De Nederlandse ondernemer en online influencer Chahid Charrak (32) mag dan onlangs een onderonsje hebben met Max Verstappen (24), dat betekent niet dat hij zijn rijgedrag hoeft te kopiëren. Als hij zaterdagavond met 250 kilometer per uur over de A28 in zijn Lamborghini rijdt, wordt Chahid dan ook aanhouden.

"Kan gebeuren"

Chahid, online bekend als Dutch Performante, wordt tussen Assen en Beilen gestopt door de politie. Na de wettelijke correcties heeft hij nog altijd 96 kilometer te hard gereden en daarom wordt zijn rijbewijs ingenomen. Saillant detail: de influencer heeft zijn roze pasje niet mee en daarom nemen de agenten zijn auto, een goudkleurige Lamborghini Huracán, in bewaring.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scott Disick rijdt Lamborghini in de prak en slaat over de kop

Wakker ligt Chahid daar overigens niet van. 'Tsja, kan gebeuren', schrijft hij op Instagram. Volgens de influencer is het 'eigen schuld, dikke bult' en had hij zijn rijbewijs niet moeten vergeten.

Chahid, die uiteindelijk door zijn vader wordt opgehaald, krijgt zijn auto van dik drie ton volgende week weer terug als zijn rijbewijs is ontvangen. Het is uiteindelijk de officier van justitie die bepaalt welke straf hem boven het hoofd hangt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

10-jarige zoon Ben Affleck botst met peperdure Lamborghini tegen auto aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!