Beeld © Getty Images

365 Days-acteur Michele Morrone gespot met déze realityster

26 september 2022 16:53

Michele Morrone (31), bekend van zijn rol als Massimo Torricelli in '365 Days' is tijdens de modeshow van Dolce & Gabanna met een wel héél bekend gezicht gespot. De acteur is namelijk op de gevoelige plaat vastgelegd met niemand minder dan Khloé Kardashian (38). En het lijkt erop dat de twee erg close zijn.

Als de modeshow 'Ciao, Kim', een samenwerking tussen Kim Kardashian en Dolce & Gabanna, zaterdag van start gaat, zitten Khloé en Michele knus naast elkaar. De twee kunnen het overduidelijk goed met elkaar vinden en kletsen er gezellig op los. Niet veel later plaatst Michele ook nog eens backstage een kiekje van zichzelf met Khloé en daarna verschijnt er ook nog eens een video op social media waarop te zien is dat de twee met elkaar aan het dansen zijn. Het duurt dan ook niet lang voordat er geruchten rondgaan dat de twee een stelletje zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heb je Massimo gemist? The Next 365 Days is nu uit

Of dit daadwerkelijk het geval is, is natuurlijk maar de vraag. Khloé heeft onlangs haar tweede kindje met haar ex-vriend Tristan Thompson mogen verwelkomen, maar de twee zijn inmiddels niet meer bij elkaar. Tristan blijkt namelijk weer te zijn vreemdgegaan, waarop Khloé besluit de relatie te verbreken. Michele is eerder getrouwd geweest met modeontwerper Rouba Saadeh, maar inmiddels weer vrijgezel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian gaat in op vreemdgaan Tristan én deelt beelden baby

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!