Mart Hoogkamer Beeld © ANP

Mart Hoogkamer met vier nominaties grootste kanshebber bij Buma NL Awards

27 september 2022 08:30

Mart Hoogkamer (24) maakt dit jaar de meeste kans tijdens de Buma NL Awards. De zanger is vier keer genomineerd, maakte de organisatie dinsdag bekend.

Mart is met zijn hit 'Ik Ga Zwemmen' genomineerd in de categorieën Meest Succesvolle Single en Meest Succesvolle Feesthit. In de eerstgenoemde categorie maakt hij ook samen met Donnie kans met het nummer 'Bieber Van De Kroeg'. Dat lied is ook genomineerd voor de prijs voor Meest Succesvolle Kroeghit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer krijg eigen tv-programma, in najaar te zien

Donnie heeft daardoor in totaal drie nominaties op zijn naam staan. Hij maakt ook nog samen met René Froger kans op de award voor Meest Succesvolle Single voor hun nummer 'Bon Gepakt'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer steekt Spanje-lied Bassie en Adriaan in nieuw (clowns)jasje

Op de prijs voor Meest Succesvolle Album maken drie artiesten kans. Rein Mercha, Django Wagner en Robert Pater zijn genomineerd. De winnaars van de Buma NL Awards, op basis van verkoop-, download-, en streaminggegevens, worden op 10 oktober bekendgemaakt in TivoliVredenburg in Utrecht. In tegenstelling tot voorgaande jaren ligt de focus dit keer volledig op het Hollandse genre.

Mart Hoogkamer kampt met stemproblemen bij première theatertour

02:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!