Lil Kleine aanwezig bij première theatertour Tino Martin

00:20

Lil Kleine begeeft zich weer in publieke kringen, knuffelt meerdere BN'ers

27 september 2022 12:55

Na een tijd onder de radar te zijn gebleven, vertoont Lil Kleine (27) zijn gezicht weer in het openbaar. De rapper is maandagavond aanwezig bij de première van Tino Martins theatershow en dat blijft niet onopgemerkt.

"Mooi, hè?"

Afgelopen februari lekken er beelden uit waarop te zien is dat de rapper zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes mishandelt. De maanden erna besluit Jorik, zoals Kleine echt heet, een tijdje weg te blijven van publieke evenementen. Met zijn bezoek aan de première van Tino's theatershow lijkt hij zich toch weer comfortabel genoeg te voelen om zich te mengen tussen de sterren. Aanwezigen laten aan RTL Boulevard weten dat Jorik het erg naar zijn zin heeft gehad. Naast dat hij goedgehumeurd en ontspannen overkomt en iedereen om zich heen begroet, wordt de rapper door de aanwezige artiesten en BN'ers goed ontvangen. Online circuleren er foto's en video's waarop te zien is dat Jorik door BN'ers als Samantha Steenwijk en Edwin Smulders wordt verwelkomd met een knuffel. Sommige daarvan deelt Kleine zelf ook in zijn Instagram Stories (zie verderop in het artikel).

Kleine zou, samen met twee vrienden, in de buurt hebben gezeten van Kris Kross Amsterdam en Rachel Hazes. Het concert valt bovendien in de smaak, want volgens dezelfde insiders gaat hij net als de rest van het publiek lekker uit zijn dak, vooral wanneer Tino het nummer 'Gabber' zingt. Ook op de afterparty staat hij naar verluidt vrolijk met zijn vrienden te dansen.

Deze bronnen melden ook dat de rapper zoveel mogelijk uit de buurt probeert te blijven van alle pers. Wel geeft hij één interview aan een tijdschrift. Dit gebeurt off-camera.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes over samenwonen met Lil Kleine: 'Eén foutje en boem!'

Hoewel Kleine tijdens de première niet voor de camera wil verschijnen, laat hij aan RTL Boulevard weten dat het goed met hem gaat. Ook zegt hij dat hij het jammer vindt hoe dingen soms 'uit z'n verband worden gerukt' en hij 'daar vervolgens niks op kan zeggen omdat alles dan toch verdraaid wordt'. Hij laat bovendien weten het moeilijk te vinden om steeds dingen over zichzelf terug te zien of te horen op de juice-kanalen. Hij kan 'zowat een club als Air niet meer in' of er verschijnen verhalen waar hij zich naar eigen zeggen niet tegen kan weren. Zijn vader adviseert hem daarom dat hij maar beter niet naar zo'n club kan gaan zodat hij geen gezeik meer heeft.

Ook komt hij terug op een video die eerder deze week op het Instagram-kanaal van zijn ex Jaimie Vaes verschijnt. Daarop is te zien dat zoontje Lio geknuffeld en gekust wordt door haar nieuwe vlam. Jorik zegt daarover dat hij Jaimie al enige tijd niet meer volgt, maar wél dit soort filmpjes toegestuurd krijgt van zijn omgeving. En da's niet heel fijn, laat hij weten, want houdt ontzettend veel van zijn zoontje en dit is dan ook moeilijk om te zien.

De stories van Lil:

Instagram Stories Lil Kleine
Instagram Stories Lil Kleine
Instagram Stories Lil Kleine
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine duikt de muziekstudio weer in

Tino Martin zelf laat weten blij te zijn met de komst van zijn grote kleine vriend. "Mooi hè! Die komt ook. Dus wat dat betreft, vrienden, collega’s, alles was hier vanavond. Ik hoef daar niet zo gek veel aan toe te voegen", vertelt de zanger aan Shownieuws. Eerder dit jaar noemt Tino Jorik nog een 'lul' in Qmusic-ochtendprogramma Mattie & Marieke, dit naar aanleiding van de gelekte beelden van de mishandeling. Ook was de rapper vanwege het incident niet meer welkom tijdens de concertreeks van Tino Martin in de Ziggo Dome. De zanger lijkt zijn 'gabber' inmiddels dus te hebben vergeven voor zijn misstap.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Jaimie Vaes nooit fan geweest van relatie met Lil Kleine

Niet alleen Joriks BN'er-collega's ontvangen hem weer met open armen, ook in België zijn zijn fans vergevingsgezind:

Lil Kleine populair in België: 'Fans zouden hem alles vergeven'

03:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!