Waylon Beeld © ANP

Waylon toegevoegd aan line-up Holland Zingt Hazes

28 september 2022 12:02

Ook Waylon (42) is aanwezig bij de komende editie van 'Holland Zingt Hazes'. De organisatie heeft woensdag bekendgemaakt dat de zanger is toegevoegd aan de line-up van de shows op 10 en 11 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam.

"Dit was al tien jaar iets waar ik elke keer naar uitkeek"

Eerder werd al bekendgemaakt dat ook Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Jamai en Samantha Steenwijk de hits van wijlen André Hazes zullen zingen. Meer namen worden later aangekondigd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon deelt nieuwe gezinsfoto: 'Wees er maar zuinig op'

André Hazes (junior) maakt na een periode van rust zijn comeback tijdens de shows. De zanger, die eerder zei een pauze te nemen vanwege een burn-out, vertelde in augustus dat hij terugkeert op het podium. In zijn bericht had hij het ook over 'veel verslavingen' die hij inmiddels 'overwonnen' heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers pinken traan weg na optreden Waylon in Matthijs gaat door

Zijn zus Roxeanne Hazes stopt juist met het jaarlijkse meezingfeest. De zangeres heeft er geen zin meer in. "Ik zong nog één keer per jaar mijn vaders liedjes. Dit was al tien jaar iets waar ik elke keer naar uitkeek, een bijzonder moment om mijn vader te eren. Het publiek is fantastisch. Jullie zorgden ervoor dat het altijd een feestje was", schreef ze vorige week op Instagram. Ze gaat zich 'de aankomende tijd focussen op andere mooie dingen waar ik mee bezig ben'.

André Hazes zat in donkerste periode uit leven: 'Raakte mezelf kwijt'

03:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!