Beeld © ANP

Carolien Spoor heeft nare ervaringen met talkshows: 'Vaak afgebeld'

28 september 2022 17:55

In de nieuwe komedieserie 'Five Live' wordt televisieland op de hak genomen. Carolien Spoor (34) speelt de rol van Vivienne, die de vervelende taak heeft om soms mensen af te bellen. En daar heeft de actrice in het dagelijkse leven ook meer dan genoeg ervaring mee. Zelf wordt ze namelijk met enige regelmaat afgebeld, vertelt Carolien in gesprek met 'Veronica Superguide'.

"Ik ben nogal vaak afgebeld"

"Ik heb wel wat minder leuke ervaringen (met talkshows, red.)", begint Carolien te vertellen. "Want ik ben nogal vaak afgebeld. Vlak voordat we de serie gingen draaien nog", vervolgt ze.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Carolien Spoor wil derde kindje: 'Moederschap mooiste rol'

Hoe gaat zoiets dan? "Drie uur voor de uitzending belde de booker op, met heel veel verontschuldigingen, maar ze hadden toch voor iets anders gekozen. Precies het soort klusjes dat mijn personage Vivienne ook moet opknappen." Carolien kan zich dus in ieder geval goed inleven.

Five Live is tevens één van de comeback-projecten van Linda de Mol, die maandenlang niet op televisie te zien was nadat bleek dat haar ex-partner Jeroen Rietbergen betrokken was bij het schandaal rondom The Voice. In de video hieronder zie je meer over de terugkeer van Linda.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Carolien Spoor over moederschap: 'Zorgeloos in Nederland'

Alle ogen gericht op terugkeer Linda de Mol: 'Spannendste weken uit loopbaan'

03:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!