Martijn en Fenna B&B Vol Liefde Beeld © RTL Boulevard

Fenna uit B&B Vol Liefde hakt na 'ups and downs' de knoop door: trekt bij Martijn in

28 september 2022 17:12

Martijn en Fenna, bekend van het tweede seizoen van 'B&B Vol liefde', geven een relatie-update op Instagram. Het gaat zo goed tussen de twee dat ze nu tijdelijk samenwonen in het appartement van Martijn in Deixa-o-Resto.

"Er is nogal wat gebeurd de afgelopen tijd"

Voor de liefde verhuist Fenna naar Lissabon, zodat ze doordeweeks kan werken en in het weekend tijd met Martijn kan doorbrengen. Maar na een paar vervelende gebeurtenissen - waar ze verder niet op doorgaat - besluit ze om de huur in Lissabon op te zeggen en voorlopig bij haar vriend in te trekken.

"Er is nogal wat gebeurd de afgelopen tijd", aldus Fenna. "We hebben besloten dat ik de komende tijd, tot ik een baan in het onderwijs heb gevonden, in Deixa-o-Resto woon. We wonen in een superleuk appartementje." 

Bekijk het hele filmpje en de beelden van de woning hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herenigd: Martijn en Fenna genieten met volle teugen van elkaar

Nadat de camera's stoppen met draaien en Fenna terugkeert naar Bonaire, waar ze op dat moment woont, valt Martijn naar eigen zeggen in een zwart gat. Zo kan hij zich slecht concentreren en maakt hij veel fouten op zijn werk. Daarbij komt ook nog eens dat de twee goed moeten plannen wanneer ze elkaar kunnen spreken, vanwege het tijdsverschil.

Na een moeilijk gesprek met Fenna besluit hij om zijn koffers te pakken, omdat Martijn niet langer wil wachten. "Ik ben twee weken naar Bonaire geweest, anderhalve maand na de opnames. Fenna wist het pas toen ik voor haar neus stond (…) Ik vond het fijn om haar leven daar te zien. Ze zou voor mij alles opgeven, alles achterlaten en emigreren, dan mis je dingen van Bonaire. Het was belangrijk om haar vrienden te ontmoeten, de plekken te zien waar ze feestjes had of ging snorkelen. Dat ik weet waar ze over praat als ze het erover heeft."

Niet lang na het bezoek besluit Fenna om naar Portugal te emigreren:

Fenna uit B&B Vol Liefde verhuist naar Portugal: 'Lekker naar Lissabon'

02:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn uit B&B Vol Liefde gaat schoonouders eindelijk ontmoeten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!