Rodanya Kelsey Beeld © Instagram @rodanyakelsey

Temptation Island-ster Rodanya blikt terug op verwoestende brand in woning

28 september 2022 20:55

Als 'Temptation Island'-ster Rodanya Kelsey deze zomer haar huis volledig afgebrand aantreft, staat ze in één klap met haar twee kinderen en vriend op straat. In 'De Telegraaf' blikt Rodanya terug op deze heftige gebeurtenis. Ook vertelt ze hoe het nu met haar gaat.

“Ik had de kinderen net naar de opvang gebracht toen het gebeurde"

Rodanya's grootste droom komt uit nu ze in verwachting is van een tweeling. Maar als ze op 5 juli thuiskomt, lijkt er eerder sprake te zijn van een nachtmerrie. Ze deelt op Instagram dat haar huis in vlammen is opgegaan, maar dat iedereen ongedeerd is.

Aan De Telegraaf vertelt ze nu dat er op het moment suprême niemand thuis was: "Ik had de kinderen net naar de opvang gebracht toen het gebeurde. Binnen een half uur stond het hele huis in de fik, waardoor we twee weken in een vakantiehuis moesten verblijven."

Instagram Stories Rodanya Kelsey
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Crowdfundingsactie gestart voor Rodanya na verwoestende brand woning

Rodanya heeft twee kinderen uit haar eerdere relatie met Temptation Island-ster Morgan. Samen hebben ze zoontje Levay en baby Feyla. Met haar nieuwe vriend is ze in verwachting van zowel een zoontje als een dochtertje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rodanya na reacties op brand: 'Ben je helemaal gek geworden?'

Met dank aan een makelaar is het gelukt om een nieuwe woning te vinden. "We mochten een woning bezichtigen en al snel kregen we te horen dat we de woning mochten hebben.” In onderstaande video deelt ze een sneak peek van het huis. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!