Justin Bieber en Hailey Bieber Beeld © ANP

Hailey Bieber openhartig over seksleven met man Justin Bieber

28 september 2022 18:10

Hailey Bieber (25) heeft in een interview met de podcast 'Call Her Daddy' openhartig verteld over haar seksleven met haar man Justin Bieber (28). Aan presentator Alex Cooper (28) vertelde ze onder meer over haar favoriete standje, haar ideeën over een trio en de dingen die ze leuk vindt in bed.

"Ik vind doggy-style heel leuk, maar ik houd me niet krampachtig vast aan bepaalde standjes"

Hailey, voor haar huwelijk bekend als Hailey Baldwin, vertelt dat zij en haar man wel eens hebben nagedacht over een trio, maar dat niemand zich ooit heeft aangeboden als derde persoon. "En het werkt denk ik ook niet voor ons. Het moment dat je besluit dat te doen, kan je niet meer terug." Dat ziet het stel niet zitten, omdat de twee de laatste tijd hard werken aan het versterken van hun band en vertrouwen opbouwen. "Ik zou me daar denk ik niet prettig bij voelen. En hij ook niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Indringer betrapt in tuin van Justin en Hailey Bieber

Verder zijn het model en haar man vrij open over hun seksleven. "Liever 's ochtends, maar 's avonds vind ik ook leuk", zegt Hailey over haar favoriete moment om seks te hebben. "En ik vind doggy-style heel leuk, maar ik houd me niet krampachtig vast aan bepaalde standjes, hoor. Het is altijd weer wat anders."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber heeft aanklacht aan haar broek hangen

Toch ligt Hailey het liefst gewoon met haar man in bed te praten. "Een connectie met elkaar hebben is heel belangrijk voor hem. Voor mij is zoenen erg belangrijk."

Justin Bieber cancelt wereldtournee vanwege mentale en fysieke problemen

00:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!