'Doos tissues nodig voor het nieuwe seizoen van The Kardashians'

05:14

Khloé Kardashian weigerde aanzoek Tristan Thompson: 'Wilde geen valse hoop geven'

29 september 2022 09:05

Khloé Kardashian heeft een aanzoek van haar inmiddels ex-partner Tristan Thompson (31) geweigerd in de tijd dat de realityster nog samen was met de basketballer. Dat vertelt de 38-jarige in de nieuwste aflevering van 'The Kardashians'.

"Ik vind het op dit moment niet fijn om ja te zeggen, omdat ik het niet trots tegen mijn familie zou kunnen vertellen"

De reden waarom de Kardashian-telg nee zegt als Tristan op een knie gaat, is het feit dat ze zich 'niet op haar gemak voelde met waar zij en Tristan op dat moment waren in hun relatie'. In gesprek met haar oudere zus Kim zegt Khlóe dat ze ooit 'met trots' wil delen dat ze verloofd is. "Daarom zei ik tegen hem: ik vind het op dit moment niet fijn om ja te zeggen, omdat ik het niet trots tegen mijn familie zou kunnen vertellen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian praat voor het eerst over pasgeboren zoontje

Khloé zegt te snappen dat dit destijds 'kwetsend' kon zijn voor Tristan. "Maar ik wilde hem geen valse hoop geven. En dat zei ik tegen hem."

Khloé en Tristan gingen in december vorig jaar uit elkaar, nadat zij erachter kwam dat hij een kind bij een andere vrouw had verwekt. Afgelopen zomer meldde de realityster dat in november een tweede kind van haar en Tristan was verwekt, bij een draagmoeder. Hun zoontje werd in augustus geboren. In april 2018 kregen de twee al dochter True.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian blijft voorlopig single: 'Niet klaar voor nieuwe relatie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!