André Hazes Beeld © ANP

Rachel Hazes weet 'hoe diep' zoon André zat: 'Ongelofelijk trots'

29 september 2022 10:46

André Hazes vindt het 'heel spannend' dat de documentaire over zijn leven in oktober uitgezonden gaat worden. De 28-jarige zanger kan tegelijkertijd 'niet wachten' om zijn 'ware verhaal' met het publiek te delen, schrijft hij op Instagram.

'Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken', zegt André over de vijfdelige docuserie, die zijn voor- en achternaam als titel draagt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Documentaireserie André Hazes vanaf 20 oktober te zien bij Videoland

Moeder Rachel Hazes reageert onder het Instagram-bericht van haar zoon en zegt te weten 'hoe diep' hij heeft gezeten. 'Soms moet je van ver komen om te beseffen hoe mooi het leven wel kan zijn. Ik ben zo ongelofelijk trots op jou schat', schrijft Rachel verder. 'Wat je overwonnen hebt en hoe je weer in het leven staat. Ik denk dat niemand zich kwetsbaarder op had kunnen stellen door dit allemaal met het publiek te delen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes feliciteert André met mijlpaal: 'Ontzettend trots op jou'

Ook Monique Westenberg reageert onder Andrés post met de woorden 'Dapper, kwetsbaar, sterk en trots!'.

André Hazes is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland. Een dag eerder gaat de documentaireserie in première in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. In de docu staan de problemen met verslavingen die Hazes in zijn leven heeft gekend centraal. Deze zomer ging het gerucht dat een hereniging met Monique Westenberg, de moeder van zijn kind André, een onderwerp zou zijn. Zij ontkende echter weer samen te zijn met de zanger.

Mediadeskundige Rob Goossens heeft zo eigen verwachtingen van de docu, vertelde hij eerder aan onze desk:

Rob: 'Bingokaart vol drugs erbij tijdens kijken docu André Hazes'

06:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!