Kylie Jenner nog steeds niet zeker van naam zoontje

29 september 2022 10:40

Kylie Jenner (25) en Travis Scott (31) weten nog altijd niet zeker hoe hun in februari geboren zoontje heet. Dat vertelt Kylie in de nieuwste aflevering van 'The Kardashians', de realityserie die om haar familie draait.

"We gaan voorlopig nog geen naam aankondigen, want we gaan de naam niet nog een keer veranderen"

Kylie en Travis werden op 2 februari ouders van hun zoon, die ze in eerste instantie Wolf noemden. Nog geen twee maanden later pasten zij de naam van hun jongste kind aan omdat ze het gevoel hadden dat de naam niet bij het jongetje paste.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner blikt met nostalgische kiekjes terug op eerste verjaardag

Ruim een half jaar later weten Jenner en Scott nog altijd niet wat de naam van hun nieuwe zoon wordt. Wettelijk is de naam van Wolf in ieder geval nog niet gewijzigd. "Travis blijft twijfelen", zegt Kylie in een gesprek met haar moeder Kris in de realityserie. "We gaan voorlopig nog geen naam aankondigen, want we gaan de naam niet nog een keer veranderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Instagram draait na kritiek Kylie Jenner omstreden wijzigingen terug

Kylie dacht in eerste instantie dat de juiste naam voor haar zoon wel 'tot haar zou komen' na de geboorte. "Maar het gebeurde niet", legt ze uit. Een dag voor het stel zijn geboorte moest melden deed oudere zus Khloé Kardashian de suggestie 'Wolf'. "Ik vond de beginletter W leuk en we besloten voor de naam te gaan. Wat heb ik gedaan, dacht ik meteen nadat ik de geboorteakte had ondertekend."

Het stel heeft ook een dochtertje, de 4-jarige Stormi. Zij heet vooralsnog gewoon Stormi.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!