Frank Dane Beeld © ANP

Frank Dane deelt grootste ergernis van samenwonen met vriendin

29 september 2022 15:02

Hartstikke leuk hoor, dat samenwonen. Maar volgens Radio 538-dj Frank Dane (41) komen er ook een hoop ergernissen om de hoek kijken.

"Overal waar ik kom, dat kan het toilet zijn, het kan in de woonkamer zijn, de keuken zijn, dat kan ook de schuur zijn..."

Tijdens zijn programma De 538 Middag onthult Frank zijn grootste irritatie als het gaat om vriendinlief. "Overal waar ik kom, dat kan het toilet zijn, het kan in de woonkamer zijn, de keuken zijn, dat kan ook de schuur zijn..." begint de radio-dj zijn relaas, tot grote hilariteit van de andere aanwezigen in de studio. "Halve kopjes thee. Mijn vriendin laat overal in het huis afgekoelde, half opgedronken glazen met thee staan!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Dane klaar voor comeback op 538: 'Uiteindelijk ben ik netjes behandeld'

Of het een slechte gewoonte is van zijn vriendin of dat hun peuter Ole er iets mee te maken heeft - menig ouder met jonge kinderen komt niet aan het opdrinken van een kop koffie of thee toe - laat Frank in het midden. 

Waar Ole aan moet wennen is dat zijn vader na een lange pauze weer aan het werk is voor Radio 538. "'Papa werken' had ik mijn zoontje nog niet horen zeggen", aldus Frank. "Hij weet niet beter dan dat ik gewoon thuis ben geweest de afgelopen maanden."

Zoontje Frank Dane moet wennen aan werkende vader: 'Papa werken?'

01:58
Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Guus Meeuwis had Frank Dane bijna betrapt op deelname Make Up Your Mind

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!