Kanye West Beeld © ANP

Kanye West steekt de draak met ex-schoonmoeder Kris Jenner

29 september 2022 16:49

Instagram lijkt inmiddels bijna een fulltime-baan te zijn geworden voor Kanye West (45). De rapper plaatst zowat de hele dag door cryptische teksten en opmerkelijke kiekjes. Vandaag zet hij zijn ex-schoonmoeder Kris Jenner (66) in 'het zonnetje'.

Kanye en Kim Kardashian zijn sinds 2021 uit elkaar, maar de relatie tussen hem en zijn ex-schoonmoeder Kris is in de tussentijd flink op de proef gesteld. Zo haalt de rapper herhaaldelijk online naar haar uit en smeekt zij hem zelfs om daarmee te stoppen. Haar gebeden lijken te zijn verhoord, want Kanye besluit Kris vandaag positief uit te lichten op zijn Instagram. Zo verandert hij zijn profielfoto naar een kiekje van zijn voormalig schoonmoeder. Op zijn Instagram Stories legt hij uit waarom: 'Ik heb Kris gepost vanuit de gedachte dat ik haar respecteer en vrede wil. Laten we verandering brengen in dit verhaal.'

Instagram Kanye West
Instagram Stories Kanye West
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West zegt publiekelijk sorry tegen Kim Kardashian

Gezien het feit dat Kanye zijn Instagram-posts steevast na een aantal uur verwijderd, zal het vast niet lang duren voordat ook zijn schoonmoeder van zijn profielfoto verdwijnt. Of Kris blij is met de eer heeft ze nog niet laten weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West neemt vijfde en zesde scheidingsadvocaat in de arm

Kim en Kanye zitten intussen nog steeds middenin een vechtscheiding. Zo heeft de rapper inmiddels zijn vijfde en zesde scheidingsadvocaat in de arm genomen. In mei laat de vierde advocaat die Ye bijstond weten haar ontslag in te dienen. Zij kan het niet langer opbrengen om de rapper juridisch bij te staan vanwege van 'een niet te repareren breuk tussen cliënt en advocaat'.

Kim Kardashian: 'Kanye en ik zullen altijd familie blijven'

04:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!