Beeld © Instagram @sportschooldave

Dave en Simone uit B&B Vol liefde nu meer dan vrienden

29 september 2022 19:45

Fans van 'B&B Vol liefde' zien op foto's dat Dave en Simone, twee kandidaten van het laatste seizoen, het wel heel leuk met elkaar hebben. Dave reageert nu op geruchten over een mogelijke liefdesrelatie.

"Van het een kwam het ander en nu werken we inmiddels al een paar weken samen"

Daar is volgens hem namelijk geen sprake van. Hij noemt het 'grappig' en 'lief' dat kijkers vinden dat ze goed bij elkaar passen als stel. Er is ook meer dan vriendschap tussen de twee: als collega's weliswaar. Sinds kort werkt Simone namelijk voor Dave.

'We kwamen in gesprek maanden geleden en uiteindelijk over werk. Ik zei dat ik eigenlijk nog wel een sidekick zoek', schrijft Dave op Instagram. 'Van het een kwam het ander en nu werken we inmiddels al een paar weken samen.' 

Simone is een mooie aanvulling, vertelt Dave verder. 'Na een paar weken kan ik echt wel zeggen dat we een super goed team zijn. Waar ik tekort kom schopt zij me even onder mijn kont.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Denise uit B&B Vol Liefde weigert contact met Dave: 'Geprobeerd het uit te praten'

Met B&B-eigenaresse Denise heeft Dave geen contact meer. Nadat hij tijdens de opnames uitlegt dat hij toch niet verliefd op haar is, barst de bom. Dave mag meteen vertrekken en sindsdien is het niet meer goedgekomen tussen hen.

Even later deelt Denise op social media dat er iets vervelends is voorgevallen tijdens de opnames waar volgens haar niet goed is mee omgegaan door de makers. Het is niet duidelijk of dit over Dave gaat of niet. Toch vertelt Dave aan RTL Boulevard zijn kant van het verhaal.

Dave reageert op aantijgingen Denise uit B&B Vol Liefde

06:17
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave uit B&B Vol Liefde keek met knoop in maag naar aflevering met afscheid van Denise: 'Mixed emotions'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!