Robbie Williams Beeld © ANP

Angels blijft groot favoriet voor Robbie Williams om te zingen

30 september 2022 09:49

'Angels' is met afstand het meest favoriete nummer van Robbie Williams (48) om live te zingen. Dat bekende de zanger vrijdag in gesprek met dj Gerard Ekdom (44) in de ochtendshow van Radio 10.

"Het betekent iets voor mensen, iets wat ik nooit zal begrijpen"

"Angels, altijd Angels", antwoordt de Brit op de vraag welk nummer hij het liefst ten gehore brengt tijdens optredens. "Daar hoef ik niet eens over na te denken. Er is geen stress, geen druk. Het verbindt mij met het publiek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robbie Williams komt voor twee shows naar Ziggo Dome

Volgens Robbie, die onlangs een nieuw album uitbracht met medewerking van het Nederlandse Metropole Orkest, is 'Angels' meer dan alleen een liedje. "Het is groter dan mij. Het betekent iets voor mensen, iets wat ik nooit zal begrijpen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robbie Williams schrijft geschiedenis: meeste nummer 1-albums in UK

In zijn interview prees Gerard ook nog de fysieke gezondheid van de zanger, die naakt op de albumcover van zijn laatste plaat staat. Het geheim van zijn conditie is 'vechten', aldus Robbie. "Alles in mij wil koolhydraten eten. Brood, taart, chocola. Alles in mij wil dat ik morbide obesitas krijg", lacht de Brit. "Maar ik vecht er iedere dag kranig tegen. Het is een constant gevecht."

Robbie Williams groot fan van interieur Bridget Maasland

03:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!