Emma Kok Beeld © ANP

Voice Kids-winnares Emma behandeld aan 'onbeschrijfelijke pijn' door sonde

30 september 2022 11:09

De 13-jarige Emma Kok, winnares van 'The Voice Kids' in 2021, is in het ziekenhuis behandeld vanwege 'onbeschrijfelijke pijn' na een probleem met haar sonde. Dat meldt de jonge artiest uit Kerkrade op Instagram.  

"Het deed wel erg veel pijn, maar ik ben erdoorheen gekomen!"

Emma deelt donderdag een foto vanuit het ziekenhuis waarbij ze schrijft al haar volgers te willen bedanken voor alle lieve reacties. 'De behandeling is goed gegaan, het deed wel erg veel pijn, maar ik ben erdoorheen gekomen!' laat ze weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence één van de coaches van The Voice Kids België

De jonge zangeres leeft al praktisch vanaf haar geboorte met een sonde vanwege een maagverlamming. De laatste tijd heeft ze echter meer last dan normaal van haar 'MIC-KEY button', die ervoor zorgt dat ze genoeg voeding binnenkrijgt via haar pompen. Deze week wordt ze daarom opnieuw behandeld in het Maastricht UMC+.

'De pijn die je op dat moment voelt is onbeschrijfelijk. Heel naar', laat Emma weten. Hoewel de operatie dus goed is gegaan, moet ze wel nog even bijkomen en is ze nog slap van de spanning. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence één van de coaches van The Voice Kids België

De kans dat The Voice Kids ooit nog terugkomt is klein. RTL besloot na alle ophef rondom The Voice de kinder- en seniorenversie tijdelijk stil te zetten. 

John de Mol ontbreekt bij de tweede bespreking rondom misstanden The Voice

04:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!