Cheyenne Floyd Beeld © ANP

Teen Mom-ster stapt in huwelijksbootje omringd door co-sterren

30 september 2022 11:28

Cheyenne Floyd (29), bekend van haar deelname aan 'Teen Mom OG', is donderdag in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Zach Davis. Op beelden van de bruiloft is te zien dat er opvallend veel andere 'Teen Mom'-sterren aanwezig zijn op de grote dag van de twee.

Hoewel het nog even wachten is op de officiële foto’s van Cheyenne en Zach zijn er wel genoeg kiekjes gemaakt van de gasten. En wat blijkt? Er zijn heel wat Teen Mom-sterren aanwezig. Zo zien we Kiaya Elliot, Catelynn Lowell, Tyler Baltierra, Maci Bookout, Taylor McKinney, Jade Cline en Sean Austin in Instagram Stories voorbijkomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom Cheyenne beschoten terwijl ze in auto zat met kinderen

Amber Portwood, Ashley Jones, Briana DeJesus en Leah Messer zijn niet te zien op de beelden. Het is niet duidelijk of zij niet waren uitgenodigd of simpelweg niet zijn gekomen. Briana heeft het waarschijnlijk niet gered vanwege de orkaan die momenteel door Florida raast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster dankbaar dat gezin schietpartij heeft overleefd

Cheyenne en Zach zijn al een paar jaar samen, maar zijn ook al een keer uit elkaar geweest. De twee hebben samen een zoontje genaamd Ace, dat 15 maanden oud is. Cheyenne heeft ook nog een 5-jarig dochtertje uit een eerdere relatie, genaamd Ryder. Cheyenne is bekend van haar deelname aan de MTV-shows Teen Mom OG en Are You The One?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lexi Tatum uit Teen Mom getrouwd met Kyler Lopez

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!