Roger Waters Beeld © ANP

Goed nieuws! Roger Waters geeft extra show in Ziggo Dome in april

30 september 2022 10:51

Roger Waters (79) geeft vanwege 'grote belangstelling' op 6 april volgend jaar een extra concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat meldt concertorganisator MOJO vrijdag, nadat de kaartverkoop voor het optreden dat Roger op 4 april geeft was begonnen.

De kaartverkoop voor het optreden van Roger startte vrijdagochtend om 10.00 uur. Vlak daarna werd de extra show aangekondigd door MOJO. De optredens die de Britse rocker in Nederland zal geven, zijn onderdeel van zijn tournee. De tour van Roger start op 17 maart volgend jaar. In totaal geeft hij veertig optredens in veertien Europese landen. Kaarten voor de optredens in de Ziggo Dome zijn nog te koop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roger Waters ontkent annuleren van shows in Polen

Donderdag werd bekend dat Roger als persona non grata wordt bestempeld in de Poolse stad Krakau. Roger zou volgend jaar twee concerten geven in de stad, maar deze werden geannuleerd. Dit vanwege uitlatingen over de oorlog in Oekraïne, die de voormalige zanger van Pink Floyd eerder deed. Roger schreef onder meer een open brief aan de Oekraïense presidentsvrouw Olena Zelenska, waarin hij 'extreme nationalisten' ervan beschuldigde haar land richting een 'rampzalige oorlog' te leiden. In een interview had de zanger bovendien kritiek op het feit dat de Verenigde Staten wapens naar Oekraïne sturen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Roger Waters verliefd op ex van vriend'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!