Anne Heche en Homer Beeld © ANP

Zoon Anne Heche ruziet met haar ex-vriend over erfenis

30 september 2022 12:57

Homer Laffoon (20) is verwikkeld in een ruzie met James Tupper (57) over de erfenis van zijn moeder Anne Heche. Homer wil graag het beheer over de nalatenschap van zijn overleden moeder en heeft daarom papieren ingediend bij de rechtbank. James blijft echter van mening dat hij zeggenschap heeft over de nalatenschap van zijn ex-vriendin.

People zou inzage hebben gekregen in gerechtelijke documenten waarin Homer een negen pagina’s tellende aanvulling geeft op zijn eerdere verzoek om controle te krijgen over de nalatenschap van zijn moeder. Het testament van Anne, of beter gezegd het gebrek daaraan, zorgt al vanaf het overlijden voor de nodige ruzie tussen haar nabestaanden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Autobiografie overleden Anne Heche verschijnt in januari

In de papieren beweert Homer onder andere dat James, die samen met Anne een zoontje kreeg genaamd Atlas, alle pogingen van Homer om contact te krijgen met Atlas blokkeert. Ook noemt hij het document dat James aanvoert als een testament - waarin hij als de beheerder wordt genoemd - ongeldig omdat de handtekening van zijn moeder zou zijn vervalst. Daarnaast is het wettelijk verplicht dat er twee getuigen aanwezig zijn bij het opmaken van zo’n document, iets wat volgens Homer niet is gebeurd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres niet welkom op uitvaart ex-vriendin Anne Heche

Homer noemt de beweringen die James eerder heeft gedaan - namelijk dat hij ongeschikt is om als beheerder op te treden omdat hij op het moment van het overlijden van Anne 'vervreemd' van haar zou zijn - 'ongegrond en onnauwkeurig'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Overleden actrice Anne Heche krijgt eerbetoon in laatste film

Anne raakte op 5 augustus ernstig gewond toen ze een woning binnenreed met haar auto. Ze liep hierbij ernstige brandwonden en longletsel op en raakte in een coma. De actrice bleek flinke hersenletsel te hebben opgelopen door zuurstoftekort en werd op 11 augustus doodverklaard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Anne Heche 'heeft het erg zwaar, maar is sterk'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!