Beeld © ANP

K3'tje Julia reageert voor het eerst op geruchten over affaire: 'Hoopte dat het niet zo ver hoefde te komen'

1 oktober 2022 23:02

K3-lid Julia Boschman (20) heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten over een mogelijke affaire met de Vlaamse zanger Metejoor (31). De Nederlandse zangeres heeft het even moeilijk gehad met de berichten, die Yvonne Coldeweijer (35) verspreidde.

"Ik hoopte dat het niet zover hoefde te komen"

"Ik wist dat er vervelende dingen bij 'bekend zijn' hoorden, maar ik hoopte dat het niet zover hoefde te komen", zegt Julia tegen Het Laatste Nieuws. "Van tevoren weet je dat de kans bestaat dat er lastige dingen worden geschreven. Gelukkig werd ik na het gedoe goed opgevangen door Studio 100, mijn familie, vrienden en ook door Hanne en Marthe. De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Partners K3'tjes Marthe en Julia reizen met hen mee

Het maakt Julia ook niet uit wat 'de rest van de wereld denkt'. "Natuurlijk is het niet leuk om opeens zo’n beerput over je heen te krijgen, maar ik ben niet van suiker. Ik kan dat wel goed langs me heen laten gaan, juist omdat ik zo goed ondersteund werd."

De manager van Metejoor noemde de berichten van Yvonne eerder al 'totale onzin'. "Helaas kunnen we weinig beginnen tegen dit soort fake news. Als je bekend bent, krijg je vroeg of laat met dit soort roddels te maken", zei hij tegen Belgische media.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

K3 neemt mogelijk pauze vanwege zwangerschap Hanne

Paul Voor Je Neus: zo lost K3 afwezigheid Hanne op

08:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!