Beeld © ANP

Helft van outfit Tim Hofman voor Televizier-Ring Gala kwijt

2 oktober 2022 12:21

Tim Hofman (34) mist een deel van zijn outfit voor het Gouden Televizier-Ring Gala komende donderdag. De presentator laat op Instagram weten dat de helft van zijn pak niet is bezorgd.

"De andere helft is kwijt"

'Komende donderdag is dus het Televizier Gala en ik heb voor het eerst in de geschiedenis van mijn bestaan tijdig een outfit besteld (kwam helemaal vanuit buitenland en alles)', schrijft de presentator bij een foto van een grote doos waarin een zwart pakketje ligt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tim Hofman sluit derde BOOS-aflevering over The Voice niet uit

Alleen is maar de helft van de outfit geleverd, vervolgt Tim. 'Waardoor ik alleen een overhemd en schoenen heb (en de andere helft is kwijt).' Vervolgens deelt de presentator een foto van iemand die een overhemd, jasje en alleen een onderbroek draagt. 'Ik donderdag', schrijft hij daarbij.

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt donderdag plaats in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hofman maakt kans op de Televizier-Ster Presentator. Zijn programma BOOS maakt kans op de Televizier-Ster Impact, de prijs voor een programma dat het afgelopen jaar iets heeft losgemaakt in de Nederlandse samenleving. Die laatste prijs wordt voor het eerst uitgereikt bij het gala.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!