Splinter Chabot, Marieke Elsinga, Bridget Maasland Beeld © Instagram: @splinterchabot @mariekeelsinga @bridgetmaasland

BN'ers vieren massaal dierendag met schattige beestenkiekjes

4 oktober 2022 10:51

Ook bekende Nederlanders vieren dinsdag dierendag. Op sociale media worden massaal foto's van huisdieren gedeeld.

"Dieren verrijken mijn leven"

Bridget Maasland plaatst op Instagram een plaatje van haar hond. 'Het is bij ons elke dag dierendag en voor Zack, nadat hij uit een prullenbak is gevist als twee dagen oude pup, gelukkig ook. Weggegooid als oud vuil.'

Evelien de Bruijn deelt een kiekje van haar oude hond. 'Hier was ik, 2 of 3 jaar oud, naast Pluuk, onze bouvier die tot mijn 15e bij me was. Uiteraard was Pluuk de liefste ooit. Ze lachte altijd als ik thuiskwam en ze heeft heel wat geheimen voor me bewaard en me getroost als er tranen waren. En of ze nou echt kwam troosten of een aai kwam halen, dat maakt mij niet uit. Dieren verrijken mijn leven.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BN’ers vertroetelen huisdieren op Dierendag

Ilse DeLange viert samen met haar trouwe viervoeter dat ze woensdag begint aan haar tournee. De zangeres deelt een foto van haar hond bij een microfoon op het podium.

Marieke Elsinga eert haar kat op dierendag. 'Kiki en ik zijn morgen precies 4 jaar een onlosmakelijk duo. Ze komt uit het asiel en daar zitten nog veel meer dieren die een nieuw thuis verdienen.'

De hond van Merel Westrik heeft juist geen zin om te poseren. 'Je kan me wat met je dierendag-foto', schrijft de presentatrice bij twee kiekjes waarop te zien is dat haar hond niet wil blijven stilzitten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoera! RTL Boulevard-deskundigen vieren dierendag

Presentator Splinter Chabot staat ook stil bij dierendag. Op zijn Instagram deelt hij 'even een selfie met lieve Hond Bril'. Hij schrijft dat de trouwe viervoeter nu al 'zo lang' met het gezin meehuppelt. 

Ook Hugo de Jonge deelt een zoete foto samen met zijn hond. De twee kijken elkaar hierop in de ogen aan terwijl ze knuffelen. 'Fijne dierendag', schrijft Hugo onder deze foto. 

Wendy van Dijk deelt wat beelden uit de oude doos. De presentatrice deelt namelijk een video waarop hun hondje Binkie nog maar een puppy was. 'Zo’n 5 jaar geleden namen we onze kleine Binkie voor het eerst mee naar huis', schrijft ze. Sindsdien is het 'elke dag feest'. 

Ook het hondje van voormalig topsportster Ireen Wüst, Billie, komt voorbij op Instagram. 

Radio-dj Coen Swijnenberg heeft vandaag zijn handen vrij voor wat extra knuffels met hondje Ollie. 

Robin Martens laat weten dat haar dochtertje Makéna 'heel blij is met haar hondjes'. Ze zouden dan ook altijd heel lief zijn voor haar kleine meid. Toch verliest ze de trouwe viervoeters niet uit het oog als ze spelen met Makéna. 'We zijn er altijd bij en letten goed op, maar ze zijn heel lief voor elkaar.'

Boerin Annemiek vraagt haar volgers naar hun dierendag. Annemiek vertelt dat ze elke dag goed voor haar beestjes zorgt en dat ze hen voorziet van 'heel veel liefde'. Ongeacht welke dag het is: 'Of het kerst, Pasen of dierendag is!' Ook legt ze uit dat dieren recht hebben op 'vijf vrijheden'. Ze somt deze allemaal op onder haar foto: 

Zó zorgen BN'ers ervoor dat hun dieren het hoofd koel houden

03:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!