Leah Messer uit Teen Mom Beeld © Instagram @leahmesser

Leah uit Teen Mom onder vuur om 'uitbundige' jurk op bruiloft co-star

4 oktober 2022 13:58

'Teen Mom'-ster Leah Messer (30) heeft de tongen flink losgemaakt met haar outfit. Tijdens de bruiloft van co-star Cheyenne Floyd (29) zou Leah volgens fans te veel aandacht opeisen met haar jurk.

"Het is een beetje te uitbundig voor de grote dag van iemand anders"

Leah en haar verloofde Jaylan Mobley zijn samen te gast op de bruiloft van Cheyenne. Op Instagram deelt de Teen Mom-ster een kiekje van haar outfit voor deze gelegenheid. In haar lange, zwarte jurk met veren weet Leah een aantal fans te charmeren. 'Die jurk is prachtig', schrijft iemand. 'Dat is mijn droomjurk!' Een andere fan kan niet wachten tot Leah en Jaylan zelf aan de beurt zijn om te trouwen. 

Velen vinden echter ook dat ze beter een andere jurk had kunnen kiezen. 'Ik hou van die jurk, maar hij is een beetje te uitbundig voor de grote dag van iemand anders', schrijft iemand onder haar foto op Instagram. Een andere volger vindt haar jurk überhaupt niet mooi en noemt 'm zelfs een 'halloweenkostuum'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

13-jarige zoon van Maci krijgt seksuele voorlichting via Teen Mom-afleveringen

Cheyenne trouwde op 29 september met haar grote liefde Zach Devis. Het stel heeft twee kinderen samen. Niet alleen familie, ook vrienden en co-sterren van het programma Teen Mom waren aanwezig tijdens hun bruiloft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jenelle uit Teen Mom klaar met echtgenoot David: 'Botert niet'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!