Leontine en Marco Beeld © ANP

'Marco Borsato heeft vrede met nieuwe relatie Leontine'

6 oktober 2022 11:26

Eerder deze week kwam het grote nieuws naar buiten dat Leontine Ruiters (54) een nieuwe vlam heeft: multimiljonair John Huiberts (51). De vraag op iedereens lippen: wat vindt haar ex-man Marco (55) nou van haar prille 'relatie'?

Shownieuws-presentatrice Anouk Smulders heeft haar beste vriendin Leontine natuurlijk uitgebreid gesproken over haar liefdesleven. Leontine laat aan Anouk weten dat iedereen blij is voor haar. "Ze heeft het met haar kinderen en Marco besproken. (...) Ze is ontzettend aan het genieten en ook blij dat door de kinderen en Marco zo goed gereageerd is", vertelt de presentatrice tijdens de uitzending. Toch wil Leontine benadrukken dat het allemaal erg 'pril' is en ze elkaar nog aan het ontdekken zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leontine Ruiters legt uit hoe ze gekoppeld is aan nieuwe vriend

De multimiljonair - zijn vermogen wordt geschat wordt op 140 miljoen - bevestigt deze week zelf aan RTL Boulevard dat hij aan het daten is met Leontine. "Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk." Of de twee al stapelverliefd zijn willen ze 'liever nog even voor zichzelf houden'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Multimiljonair bevestigt: 'Leontine en ik zijn elkaar aan het ontdekken'

Benieuwd naar de nieuwe vlam van Leontine? Bekijk de video hieronder. 

Wie is de nieuwe vlam van Leontine Ruiters nu precies?

04:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!