Jaimie Vaes en Lil Kleine Beeld © ANP

Lil Kleine toont spijt: 'Zou veel dingen anders hebben gedaan'

6 oktober 2022 11:45

Lil Kleine (27) heeft zich na de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes (33) niet uitgelaten over de situatie in de media. Nu laat hij in een gesprek met ‘Privé’ voor het eerst van zich horen. De rapper zegt spijt te hebben van zijn daden.

"Als ik dingen zou kunnen terugdraaien, dan heel graag"

Een paar maanden geleden kwam via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer de beruchte video van Lil Kleine naar buiten. Hierop is te zien dat de rapper het hoofd van zijn ex-vriendin Jaimie tussen de autodeur klemt. In de periode hierna heeft Jorik, zoals de rapper echt heet, zichzelf lange tijd uit de schijnwerpers gehouden. Hij blikt in het blad terug op deze ‘hectische’ periode. "Ieder mens maakt fouten, ik ook. En ieder mens mag zijn fouten verbeteren. Zo kijk ik erop terug."

De rapper vindt dat hij er ‘het beste van moet maken’ door vanaf nu ‘de beste versie’ van zichzelf te zijn. "Ik werk aan mezelf en dat heeft resultaat." Ondanks dat zijn blik gefocust is op de toekomst lijkt het verleden nog aan hem te knagen: "Als ik dingen zou kunnen terugdraaien, dan heel graag. Maar ik kan niet zeggen wat, dat is gewoon zo afgesproken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine duikt de muziekstudio weer in

Hoewel hij niet in details wil treden over de situatie wil hij toch iets benadrukken: "Ik zou heel veel dingen totaal anders hebben gedaan. Er is zeker spijt." Hij noemt het een 'dure, maar vooral harde les' die hij momenteel doormaakt. Gelukkig heeft hij nog steun aan zijn vader: "Hij zegt altijd: ‘Alles gebeurt met een reden.’ Misschien had dit zo moeten gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-politiemedewerker wordt vervolgd na lekken info over Lil Kleine

Dat de carrière van de rapper hier momenteel onder lijdt, daar maakt 'ie zich geen zorgen over. Hij laat namelijk weten dat hij vooral in België en in 'andere landen' blijft optreden. "In Nederland komt het ook wel weer. Daar ben ik van overtuigd. Ik moet geduld hebben. Tijd heelt alle wonden. Ik heb er veel vertrouwen in."

Jaimie heeft na het incident een rechtszaak aangespannen tegen de rapper. De twee ex-geliefdes moeten elkaar binnenkort onder ogen komen, want op 14 november moeten ze voor de rechter verschijnen. 

Lil Kleine populair in België: 'Fans zouden hem alles vergeven'

03:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!