Carmen Dell’Orefice Beeld © Getty Images

Oudste supermodel ter wereld (91) schittert in naaktshoot

6 oktober 2022 12:28

Carmen Dell’Orefice mag dan ver voorbij de pensioengerechtigde leeftijd zijn, dat weerhoudt de 91-jarige er niet van om nog volop te werken en er en passant ook uit te zien als 60. Het supermodel heeft zich voor het blad 'New You Magazine' zonder kleren op de gevoelige plaat laten leggen.

"Mensen moeten voor zichzelf zorgen en van zichzelf houden"

Voor de shoot is Carmen volledig uit de kleren gegaan. Natuurlijk wil iedereen weten hoe ze er in hemelsnaam nog zo jong uit kan zien en daarom deelt ze ook meteen haar geheim om jong van geest te blijven. "Mensen moeten voor zichzelf zorgen en van zichzelf houden", zegt ze tegen New You. "Om je schoonheid te behouden, moet je hetzelfde doen als bij een baby. Die moet je ook verzorgen en voeden met liefde." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joeke (9) is supermodel en heeft haar eigen personal trainer én catwalk-coach

Carmen verbaasde ons al eerder met haar aanzienlijk jonger-dan-91 uitziende lichaam:

Het model loopt al decennia mee in de mode-industrie. In 1947 scoort Carmen haar eerste Vogue-cover. En dat staat eeuwig in de geschiedenisboeken, want Carmen was slechts 15 lentes jong destijds. Hiermee was ze ook ooit één van de jongste covermodellen aller tijden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naomi Campbell en supermodelvriendinnen krijgen eigen docu

Sinds die tijd heeft Carmen niet stilgezeten. Zo werkt ze nog steeds mee aan campagnes voor Sephora, H&M en Missoni en is ze regelmatig te zien op de catwalk. 

Naast Carmen staat ook het 69-jarige model Beverly Johnson op de cover van New You.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!