Richard Groenendijk Beeld © ANP

Richard Groenendijk haalt uit naar Televizier: 'Gênant dat Henny Vrienten niet is herdacht'

6 oktober 2022 23:43

Richard Groenendijk (50) vindt het pijnlijk dat de organisatie van de Gouden Televizier-Ring Henny Vrienten tijdens de uitzending niet heeft opgenomen in het blokje waarin overleden tv-sterren werden herdacht.

"Henny Vrienten vergeten bij het In Memoriam van het Televizier-Ring gala"

'Welja joh. Henny Vrienten vergeten bij het 'In Memoriam' van het Televizier-Ring gala', schrijft Richard op Instagram. 'Heeft veel gecomponeerd voor o.a. Sesamstraat en Klokhuis als ik het wel heb. Ronduit gênant dit.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers geeft kabinet steek onder water in Televizier-speech

Radio-dj Ruud de Wild, die in de zaal zit, sluit zich daarbij aan. 'Ben het zo met je eens', zo reageert hij in de comments.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Even Tot Hier wint Gouden Televizier-Ring: 'Niet verwacht'

Tijdens het Televizier-Ring Gala worden jaarlijks tv-persoonlijkheden die in het jaar ervoor zijn overleden herdacht. Dit keer gebeurde dat terwijl Nielson en Jaap Reesema het nummer 'Grijs' zongen. Sien Diels, Eric van den Donk, Truus Dekker, Piet Paulusma, Jan Rot, Sis van Rossem, Eric Schneider, Gijs de Lange, Willibrord Frequin, Luuk Dresen, Cas Enklaar, Leontien Ceulemans en de pas drie dagen geleden overleden Léonie Sazias kwamen in beeld.

Wolter Kroes breekt pols tijdens repetities Gouden Televizier-Ring Gala

06:10