Wolter Kroes breekt pols tijdens repetities Gouden Televizier-Ring Gala

06:10

Wolter Kroes in het gips na technische fout tijdens repetities Televizier-Ring Gala

7 oktober 2022 12:04

Wolter Kroes is donderdag tijdens de repetities voor het Gouden Televizier-Ring Gala voorover op het podium gevallen en heeft daarbij zijn pols op twee plaatsen gebroken. Dat gebeurde door een technische fout waardoor 'een klep te vroeg naar beneden viel', vertelt de 53-jarige zanger op Instagram.

"Helaas kunnen dit soort ongelukjes gebeuren"

'Helaas kunnen dit soort ongelukjes gebeuren', zegt Wolter vrijdagochtend. 'Ik wil jullie allemaal bedanken voor de ontzettend lieve reacties en vele mooie berichten. We gaan ervoor zorgen dat alles weer snel heel is en ik weer zonder gips op het podium kan staan. Nogmaals bedankt voor jullie lieve berichten.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom ontbrak Henny Vrienten in het Televizier-In Memoriam?

Wolter zou eigenlijk een gastoptreden verzorgen tijdens het Televizier-Ring Gala. De 'Viva Hollandia'-zanger zou als dragqueen uit een grote cadeaudoos op het podium komen. Eerder deed hij al mee aan de RTL-dragshow Make Up Your Mind als Miss Contessa. Wolter wilde zijn alter ego nieuw leven inblazen, maar vanwege de val ging dat niet door. Juvat Westendorp viel uiteindelijk in voor Kroes.

Een woordvoerder van Televizier laat ons weten het ongeluk te betreuren. Het incident wordt nog onderzocht om erachter te komen waar de fout precies lag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Scholte en Britt Dekker verschijnen in zelfde jurk op Televizier-Ring Gala

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!