Mila Kunis Beeld © ANP

Mila Kunis bevestigt leugen over leeftijd voor rol in That '70s Show

8 oktober 2022 01:35

Mila Kunis heeft voordat ze de rol van Jackie Burkhart kreeg in 'That '70s Show' gelogen over haar leeftijd. Het gerucht dat de 39-jarige actrice over haar leeftijd loog om de rol te krijgen ging al jaren, maar Mila bevestigt het nu zelf aan 'Vanity Fair'.

"Ik wil nu graag vertellen dat ik destijds inderdaad gelogen heb over mijn leeftijd"

"Er gaat een gerucht rond dat ik wellicht heb gelogen over mijn leeftijd voor de audities van That '70s Show", zegt Mila. "Ik wil nu graag vertellen dat ik destijds inderdaad gelogen heb over mijn leeftijd."

Tijdens de audities voor de populaire sitcom was Mila pas veertien jaar oud, terwijl ze de producers van de komedieserie vertelde al achttien jaar te zijn. De actrice vertelt in het gesprek eveneens dat de andere castleden tijdens de opnames er op de hoogte van waren dat ze nog minderjarig was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mila Kunis duikt op in nieuw seizoen Bling Empire

De serie was te zien van 1998 tot 2006. Mila kruipt voor de reboot van That '70s Show, That '90s Show, opnieuw in de huid van het personage Jackie Burkhart. Wanneer de spin-off verschijnt is nog niet bekend. Mila vertelde eerder al dat iedereen die ooit naar That '70s Show heeft gekeken 'erg blij' zal zijn met de reboot.

Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn al 10 jaar een Hollywood-koppel

03:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mila Kunis en Ashton Kutcher hebben thuis opendeurenbeleid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!