Aran Bade: 'Leontine Ruiters doet een Sylvie Meisje'

03:39

Nieuwe vlam Leontine: 'Denk dat de foto's voor zich spreken'

12 oktober 2022 18:35

Er ontploft begin oktober een klein liefdesbommetje in showbizzland als bekend wordt dat Leontine Borsato (54) opnieuw gelukkig is in de liefde. En niet met haar veelbesproken ex Marco Borsato (55), nee, Leontine vindt het geluk bij multimiljonair John Huiberts. Aan RTL Boulevard vertelt John nu uitgebreid over de prille liefde die hij met Leontine beleeft.

"Dat we het fijn hebben is duidelijk en ik denk dat de foto's wel voor zich spreken"

"Ik heb heel veel leuke reacties gehad", zegt John over de afgelopen week, waarin bekend is geworden hoe de vork van de liefde in de steel zit bij Leontine en hem. Op zakelijk gebied is John de schijnwerpers al gewend. "Maar privé niet. Er komt best veel op me af." Gelukkig kan hij alles makkelijk van me zich laten glijden. "Want ik geef niks om de spotlights."

Momenteel zijn John en Leontine samen op Ibiza, voor een vakantie vol quality time. "Ik heb hier een boot en een huis en we hebben hier allebei gezamenlijke kennissen. We zijn lekker aan het chillen, varen en zwemmen." Ook één van Johns dochters en haar vriend zijn van de partij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leontine Ruiters geniet van liefdestrip op Ibiza met nieuwe vlam

Vooralsnog heeft John het 'leuk' met Leontine. Hij wil mensen om hen heen niet 'beschadigen' door uitspraken te doen over het liefdesgeluk dat tussen hem en zijn 'vlinder' is opgeborreld. "Dat we het fijn hebben is duidelijk en ik denk dat de foto's wel voor zich spreken." Daarmee doelt John op de foto's die Story woensdag heeft gepubliceerd, waarop te zien is hoe de twee verliefd over Ibiza drentelen.

Wat John allemaal zo leuk vindt aan Leontine? "Dat kan ik niet beschrijven in twee minuten", zegt hij smooth. Leontine doet hem dus behoorlijk wat, dat moge duidelijk zijn. Kort samengevat vindt John haar in ieder geval 'een leuke, warme, lieve vrouw'. En niet geheel onbelangrijk: "Ontzettend mooi."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leontine Ruiters legt uit hoe ze gekoppeld is aan nieuwe vriend

Een ontmoeting met Marco, de ex van Leontine, heeft nog niet plaatsgevonden. "Eerlijk gezegd heb ik daar nog niet over nagedacht. De dingen gaan zoals ze gaan", zegt John over een eventuele ontmoeting met de vader van Leontines kinderen. En zijn er wellicht al plannen om samen te gaan wonen? "Nee, daar hebben we het nog niet over gehad."

Benieuwd wie John precies is? In de video hieronder stellen we hem aan je voor.

Wie is de nieuwe vlam van Leontine Ruiters nu precies?

04:39

Leontine trouwde in 1998 met Marco Borsato. Na een aantal affaires strandde hun huwelijk in 2020. Toch vielen de twee in 2021 opnieuw voor elkaar. Na de misstanden rondom The voice of Holland, waarbij de zanger wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, zou Leontine opnieuw een punt achter hun relatie hebben gezet. Nu ze aan het daten is met John lijkt een verzoening met Marco definitief van de baan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!