Love Island België Nederland seizoen 2 Beeld © RTL/Videoland

Love Island-ster betrokken bij joyride in auto vol juwelen

13 oktober 2022 11:46

Een 'Love Island'-ster uit België is betrokken geraakt bij een heuse joyride, waarbij een auto wordt gestolen met als enige doel om daarin rond te scheuren. In de kofferbak van het gestolen voertuig bleken er ook nog eens juwelen ter waarde van 20.000 euro te liggen.

Om welke deelnemer het precies gaat, is niet duidelijk, maar Belgische media schrijven veelvuldig over het voorval. De anonieme Vlaamse kandidaat zou op de dag van het incident aan het feesten zijn in café Yssis in badplaats Knokke-Heist. De realityster vindt samen met haar vrienden een sleutelbos en besluit op zoek te gaan naar de bijbehorende auto. Nadat ze het voertuig eenmaal hebben aangetroffen, maken ze een ritje.

Daar blijft het niet bij, want wanneer de feestgangers erachter komen dat er juwelen in de kofferbak liggen, besluiten zij die mee te nemen naar huis. De auto, zo is inmiddels bekend, behoort tot een juwelenverkoper. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jotti en Cas kunnen winst Love Island nog altijd niet geloven: 'Ging zo snel'

Later op de avond krijgen de Belgen last van hun geweten. Ze besluiten zich bij de politie te melden. Een 22-jarige man krijgt hierna een taakstraf van zestig uur. De Love Island-ster komt er vanaf met een waarschuwing. Ze moet er echter wel een advocaat voor in de arm nemen. Deze noemt het incident 'een jeugdzonde', schrijven Belgische media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raphaëlla blikt terug op deelname Love Island: 'Heb mensen gekwetst'

Jotti en Cas onthullen plannen met Love Island-prijzengeld

04:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!